... jednak mimo wszystko dam z siebie wszystko!
Witajcie drodzy forumowicze, fani Pratchetta, a pewnie i maniacy, oraz Ci, którzy przyszli na tę stronę zwabieni możliwością po prostu porozmawiania o swoich ulubionych książkach od tego autora.
Wydaje mi się, że należę do trzeciej wypisanej wyżej kategorii- a już na pewno nie jestem maniaczką. Przeczytałam niewiele książek, bo z cyklu Świat Dysku tylko 14 tomów < chociaż mam ambicję przeczytać całość, co powoli acz konsekwentnie realizuję > a moimi ulubionymi cyklami są te z Moistem von Lipwig, Wiedźmami oraz - uwaga, zaskoczę was- Śmierciem.
Ale oprócz czytywania Prachetta bardzo lubię rysować i malować. Nie jestem w tym zbyt dobra, ale nie poddaję się i na przekór światu męczę moich znajomych kolejnymi " dziełami " zmuszając do krytykowania. Oczywiście, potem rozpaczam sobie nad tym w kąciku, ale sama tego chciałam. Grywam też sobie na gitarce, jeszcze gorzej niż rysuję. No, i chociaż jestem pod tym względem dość ustatkowana, to jednak jestem ogromną fanką Mangi i Anime, oraz Japonii jako takiej. Nie będę wymieniać ulubionych tytułów, ale jak ktoś chce podyskutować o tym ze mną, to jestem bardzo chętna.
Czas zakończyć te wywody, zanim was kompletnie zanudzę. Jeszcze raz- witajcie!