Anima Vilis napisał(a):Witaj. Spamowanie możesz zacząć od napisania czegoś więcej o sobie. Czego słuchasz? o robisz w życiu i z życiem?

Eeee, takie konkretne informacje nie mogą być spamem nazwane. No ale czuję się wywołany, więc już się opisuję dokładniej.
Mieszkam sobie w grodzie Kraka. Jestem studentem w stanie (chwilowego) spoczynku (z okazji wzięcia sobie dziekanki, aby móc się dłużej lenić), do tego pracuję sobie w sklepie z planszówkami (wraz z innym uzytkownikiem tegoż forum, Marcelem).
Czego słucham? Ostatnio głównie własnej twórczości, gdyż właśnie nagrywamy płytę z zespołem i przesłuchiwanie różnych wersji miksu jest naprawdę czasochłonne

Jak już będzie gotowa to nie omieszkam się pochwalić, acz ostrzegam, że nasza twórczość nie należy do lekkostrawnej - wierzę jednak, ze jacyś fani progresywnego rocka się tu znajdą

Poza własną twórczością siedzę głównie w progresji wszelakiej i pochodnych post-rocka, ale zdarzyło mi się już przejść przez okres fascynacji jazzem, elektroniką, wszelkimi odłamami metalu czy punkiem, więc można chyba powiedzieć, ze wszystko przetrawię

Wypadałoby podać jeszcze jakieś swoje zainteresowania i już będę przed Wami niemalże w pełni obnażony. No więc od dawna siedzę w szeroko pojętej fantastyce, ze szczególnym uwzględnieniem RPGów. Ostatnio jednak głównym pożeraczem mojego czasu (i pieniędzy) jest karcianka, Magic: the Gathering - obstawiam, że znajdą się na forum jeszcze jacyś gracze

Poza tym uwielbiam jazdę na rowerze i nartach, squasha, grę w bierki rozgotowanym makaronem, schodzenie z balkonów po prześcieradłach, chodzenie po dachach i inne standardowe zajęcia dnia codziennego.
Aha, i mam kota, na którego widok uciekają psy - waży 9.5 kg, zajmuje pół mojego łóżka i jak wskakuje gościom na ramię to Ci mimowolnie siadają po turecku