Forum powitalne

Witam

Napisz parę słów o sobie i o tym jak tu trafiłeś/aś

Re: Witam

Postprzez Corvus26 » 10 sty 2012, o 22:48

Witaj :)
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko?

— Albert Einstein
Corvus26 męska
Mag IV stopnia

Reputacja: 290

Reklama

Postprzez Aiyanna » 11 sty 2012, o 00:29

Baw się u nas dobrze ;)
Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jeżeli jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza! made by Toroj
Aiyanna żeńska
Mag III stopnia

Reputacja: 381

Postprzez ramirez » 12 sty 2012, o 12:21

Witam ponownie.

Dziękuję za niezwykle żywe przywitanie i odpowiadam na kilka pytań:
Odnośnie Cieszyna, to jest to moje miejsce urodzenia i mieszka tam większa część mojej rodziny. Ja sam wychowałem się w Skoczowie (parę kilometrów dalej).
Na Gliwickich Ulicznikach czasami bywam a wspomniana jednostka wojskowa znajduje się niedaleko ode mnie (czasem w nocy słychać jak strzelają z czołgów na poligonie).
ramirez
Student Magii

Reputacja: 17

Postprzez Olala » 14 sty 2012, o 11:10

Cześć ;) A teraz mi się tłumacz, dlaczego się z Cieszyna przeniosłeś. Byłam tam we wrześniu i po czeskiej stronie znalazłam magiczną wódkę o błyskotliwej nazwie Kwaczek z równie uroczym dopiskiem "niekoszerna wódka". W pewnym kręgu moich znajomych wódka ta uchodzi za pewien symbol i od pół roku stajemy na głowach, żeby ją jakoś ściągnąć do Warszawy. Ach, jakby się miało znajomego w Cieszynie... ;)
Olala żeńska
Mag I stopnia

Reputacja: 132

Postprzez Brethil » 19 lut 2012, o 01:05

Cieszyn powiadasz? A później Gliwice, które są prawie jak Katowice? Powiedz mi prosze, czy ksywki Dracan lub Demonic mówią Ci cokolwiek?

Bez względu na odpowiedź witam serdecznie.
Fairy tales do not tell children that dragons exist. Children already know that dragons exist. Fairy tales tell children that dragons can be killed.
[Chesterton]
Brethil żeńska
Mag IV stopnia

Reputacja: 333

Postprzez Tigi » 20 lut 2012, o 18:12

witaj:-)
"One can't believe impossible things."
"I dare say you haven't had much practice. When I was your age, I always did it for half an hour a day. Why, sometimes I've believed as many as six impossible things before breakfast.”
Tigi żeńska
Mag I stopnia

Reputacja: 160

Poprzednia strona

Powrót do Forum powitalne

Niektórzy ludzie zrobią cokolwiek, żeby tylko sprawdzić, czy zrobienie tego jest możliwe. Gdyby w jakiejś grocie umieścić duży przełącznik z tabliczką: "Przełącznik Końca Świata! NIE DOTYKAĆ", farba na niej nie zdążyłaby nawet wyschnąć.

Złodziej Czasu, dodał(a) grace