Forum powitalne

dobry dzień!

Napisz parę słów o sobie i o tym jak tu trafiłeś/aś

dobry dzień!

Postprzez kennel » 27 gru 2011, o 03:07

Pokój temu...forum.

Skoro powinno się napisać o sobie więcej, niż "cześć, mam na imię tak i śmak i lubię czytać", to spróbuję być miła i napiszę więcej.
Jako, że czuję się szczerze niekompatybilna z własnym imieniem, mówcie mi jak stoi w nicku- kennel. Ma to związek z psami, aczkolwiek niekoniecznie ;).
Swoją przygodę z Pratchettem zaczęłam jak sięgałam głową do blatu stołu. Do dziś niewiele się zmieniło. Łącznie z sięganiem do blatu- zapewne mogłabym być krasnoludem.
Na forum przyszłam, bo brakuje mi w moim otoczeniu ludzi, którzy by tak samo często jak ja zapuszczali się w świat dysku.
Co by tu jeszcze...Acha. Pewnie z milion razy wyda się Wam, że jestem niemiła. Nie jestem. Po prostu, jeśli mam to ładnie ująć, brak mi ogłady i bywam prosta jak pogrzebacz.
Obrazek
kennel żeńska
Mag I stopnia

Lokalizacja: Łódź, lecz wherever i may roam, where i lay my head is home :)
Reputacja: 251

Reklama

Re: dobry dzień!

Postprzez Elencza » 27 gru 2011, o 10:10

Witaj,
Zaintrygowałaś mnie nickiem, który ma coś wspólnego z psami i jednocześnie nie ma ;) mamy oddzielny temat do rozmów o nickach i avatarach, będę czekać na Twój post w tamtym miejscu :D
"Po prawej z głośnym wrzaskiem zawodu pękła cienka bariera pomiędzy namiętnym kochankiem, a kandydatem na świeżo upieczonego (za jakieś 9 miesięcy) ojca." M.Sobczak
Elencza żeńska
Mag IV stopnia

Reputacja: 288

Postprzez Kinga » 27 gru 2011, o 10:50

Witam.

Zachęcam do przeczytania regulaminu i zapoznania się ze ścieżką kasztana znajdującą się w dziale Śmietnik (pierwszego należy przestrzegać, drugiego unikać), oprócz tego dobrze by było nie spodziewać się Hiszpańskiej Inkwizycji i spodziewać się Ciotki Cierpienia.

(dobrze by było gdybyś zmieniła ciutkę podpis, ponieważ na forum nie używamy wulgaryzmów, z drobnymi wyjątkami w dziale Mroki)
(...) jeśli nie wiemy, skąd przychodzimy, to nie wiemy, gdzie jesteśmy, a jeśli nie wiemy, gdzie jesteśmy, to nie wiemy, dokąd zmierzamy.A jeśli ktoś nie wie, dokąd zmierza, to prawdopodobnie zmierza w złym kierunku.
Kinga żeńska
ciotka cierpienia

Reputacja: 1814

Postprzez grace » 27 gru 2011, o 11:40

Witaj,
skąd jesteś i jak nas znalazłaś?
kliknij tu >Obrazek< i tu >Obrazek
Polecam też magiczny sklepik: Kuglarstwo.pl
grace żeńska
Kelda

Reputacja: 2305

Postprzez Nobby Nobs » 27 gru 2011, o 12:18

Yo!
– Leżymy w rynsztoku, Nobby – jęknął. – Ooo!
– Wszyscy leżymy w rynsztoku, Fred. Ale niektórzy z nas patrzą w gwiazdy...
Nobby Nobs żeńska
Kierownik studiów nieokreślonych

Reputacja: 1025

Postprzez Mogget » 27 gru 2011, o 12:23

Kinga napisał(a):(dobrze by było gdybyś zmieniła ciutkę podpis, ponieważ na forum nie używamy wulgaryzmów, z drobnymi wyjątkami w dziale Mroki)

oj daj spokój Kinga, już nie bądźmy tacy ą, ę le kultura :P aż tak, po oczach ten podpis nie razi

Cześć.
Prawie nikt na świecie nie pragnie wolności. Ludzie tylko myślą, że jej pragną. To wszystko iluzja. Gdyby naprawdę dano im wolność, większość nie wiedziałaby, co począć.(...) Ludzie w rzeczywistości lubią niewolę.
Mogget męska
Mag IV stopnia

Reputacja: 364

Postprzez Arvika » 27 gru 2011, o 12:36

Mogget! Jak możesz! Tu mogą być dzieci!

No dobra, już suię nie wygłupiam aż tak.

Hejka, miło Cię widzieć, mimo mojego ogólnie nie bardzo stosunku do psowatych. Może za wyjątkiem fenków. Fenki są fajne :]
"Skoro się raz założy wodór z jego zadziwiającymi właściwościami i doda do tego prawa natury, dalszy przebieg wydaje się wręcz konieczny(...). Cud zawarty jest w warunkach wyjściowych."
Arvika żeńska

Reputacja: 1081

Postprzez szpaq » 27 gru 2011, o 13:46

Mogget napisał(a):oj daj spokój Kinga, już nie bądźmy tacy ą, ę le kultura aż tak, po oczach ten podpis nie razi

co jak co ale kulturwa (nie, tu nie ma błędu) być musi ;)

cześć !
Jeśli ktoś śpiewa przy goleniu, wariatem nie jest. A jeśli stepuje?
A. Ziemiański

3... 2... 1... Klimat!!!
szpaq męska
Steve Jobs

Reputacja: 755

Postprzez kennel » 27 gru 2011, o 14:06

No mówiłam, że brak mi ogłady :D! Ale wysilę szare komórki i załatwię sprawę dyplomatycznie ;).

Fenki są świetne. Byłam w zoo jakoś niedawno, akurat była pora karmienia i pożerały kurczaki :D. Jak będę duża to sobie kupię Fenka.

Wszystko poczytam, słowo nigdy-nie-harcerki.

Lecąc dalej z odpowiedziami- jestem z Łodzi, a forum znalazłam używając googli i zapytania "pratchett forum' ;)

No. No. I cześć :)
Obrazek
kennel żeńska
Mag I stopnia

Postprzez Arvika » 27 gru 2011, o 14:25

Łodzianka! Jeee! Punkt dla naszych!!!
"Skoro się raz założy wodór z jego zadziwiającymi właściwościami i doda do tego prawa natury, dalszy przebieg wydaje się wręcz konieczny(...). Cud zawarty jest w warunkach wyjściowych."
Arvika żeńska

Postprzez Corvus26 » 27 gru 2011, o 14:29

Witaj :)
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko?

— Albert Einstein
Corvus26 męska
Mag IV stopnia

Reputacja: 290

Postprzez kennel » 27 gru 2011, o 14:39

A dużo naszych jest na forum? ;)

Witam!
Obrazek
kennel żeńska
Mag I stopnia

Postprzez Motopompa » 27 gru 2011, o 14:49

O, Łódź. Super, robi się nas sporo ^^

Standardowo, ale po świętach jestem krreatywny jak krrewetka:
Witaj, pisz, have fun.

Obiecaliśmy Maskaradzie piwo w styczniu. Idziesz z nami? ;)

@Edit
Naszych na forum:
To będzie tak z 6 osób teraz. No 7 jeśli wliczyć Marchewę, ale ona wpadła raczej tak z ciekawości, zobaczyć z kim pije.
Ostatnio edytowano 27 gru 2011, o 14:52 przez Motopompa, łącznie edytowano 1 raz
Nie wiem co by tu napisać mądrego, więc wstawiam żółwia Janusza. ______________
ಠ_ಠ+++Błąd: brak sera+++
Obrazek
‘‘And don’t try to act like a Human, because Fairies are much, much cooler!’’
Motopompa męska
Kwestor

Reputacja: 1260

Postprzez Arvika » 27 gru 2011, o 14:50

Nie wiem czy Ci powinnam mówić, bo była tu taka fajna dziewczyna, co jak poznała główny skład forumowej kadry na Łódź i okolicę, pomniejszony o jedną osobę na emigracji, to zniknęła i nie ma jej już bardzo długo.

Jak to przeczytałam to brzmi dziwnie, więc wyjaśniam - poszła sobie całkiem zdrowa żywa i w ogóle.

Ale zasadniczo - nie za dużo, za to jesteśmy tak przytłaczająco fajni, że zupełnie wystarczy (jak wszyscy tutaj, ale cicho, patriotyzm lokalny mi się załączył)
Arvika żeńska

Postprzez Motopompa » 27 gru 2011, o 14:54

Arvika napisał(a):Łódź i okolicę

:D

Arvika napisał(a):Nie wiem czy Ci powinnam mówić, bo była tu taka fajna dziewczyna, co jak poznała główny skład forumowej kadry na Łódź i okolicę, pomniejszony o jedną osobę na emigracji, to zniknęła i nie ma jej już bardzo długo.

Ale Sacharissa twierdzi, że rzadko wpada, bo ma mało czasu, a nie dlatego, że się nas przestraszyła :P
Nie wiem co by tu napisać mądrego, więc wstawiam żółwia Janusza. ______________
ಠ_ಠ+++Błąd: brak sera+++
Obrazek
‘‘And don’t try to act like a Human, because Fairies are much, much cooler!’’
Motopompa męska
Kwestor

Reputacja: 1260

Następna strona

Powrót do Forum powitalne

I tak za moje grzechy, których popełnienia nie pamiętam, ale musiały być dość krępujące, trafiłem na sam szczyt tej krótkiej listy zawierającej jedno nazwisko.

Niewidoczni Akademicy, dodał(a) grace