Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jeżeli jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza! made by Toroj
Witaj Dopiero gdzieś po roku dowiedziałem się że taki znajomy współlokatorek nie nazywa się Cyryl tylko Łukasz, a jakieś dwa lata temu dowiedziałem się że mój wujek to Bogusław a nie Bogdan więc Przemek/Jurek mnie nie dziwi
Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko?
O patrzcie,jak zwykle nie ogarniam przywitań.W takim razie witam serdecznie w naszych skromnych progach. Jeszcze możesz dodać ,że robisz cudne zdjęcia ...choć widziałam kilka,więc nie wiem jak reszta
"-Jako specjalistka od przerywania funkcji życiowych-odparła Łowczyni-nie mogę zgodzić się z tym stwierdzeniem.Żadne z was nie jest martwe.Natomiast oboje jesteście bardzo pijani" Wrocławskie Towarzystwo Badań i Ochrony Dzięciołów Wodnych
Zabrzmiało dyskretne pukanie do drzwi i weszła Gladys. Z najwyższą ostrożnością niosła tacę kanapek z szynką, bardzo, bardzo cienkich, jak tylko Gladys potrafiła robić - wkładała jedną szynkę między dwa bochenki chleba i bardzo mocno przyciskała swoją dłonią wielkości łopaty.