A tak poważniej mówiąc, cześć wszystkim. Na forum (jak pewnie widać w profilu) zarejestrowałam się dosłownie przed chwilą, natomiast podglądam je już od jakiegoś czasu i dopiero teraz zmobilizowałam się, by dołączyć.
Co mogę o sobie powiedzieć? Od innych często słyszę, że jestem istnym "pożeraczem książek", jednak na tym forum nie jest to chyba rzadka przypadłość.
Myślę, że skoro podjęłam już temat książek, to warto wspomnieć również o muzyce. Na ogół gustuję w raczej cięższych brzmieniach, jednak czasami zdarza mi się posłuchać czegoś zupełnie innego, staram się nie ograniczać do jednego rodzaju. W ciągu ostatniego tygodnia na mojej playliście króluje Rootwater, Akira Yamaoka, Acid Drinkers, Arch Enemy, Iperyt, Korpiklaani i Bathory. Jeśli ktoś byłby ciekawy reszty, to na last.fm mam taki nick, jak i tutaj.
Słyszałam też, że mam "raczej męskie zainteresowania" - może i coś w tym jest? Jeśli o nie chodzi, to pierwsza na myśl nasuwa mi się informatyka i różne nowinki techniczne, pisane sesje rpg, ogólnie sprawy graficzno-artystyczne - szczególnie ołówkowanie, jednak ostatnio mam w planach zmierzyć się z projektowaniem stron internetowych. Jak mi to wyjdzie? Nie mam zielonego pojęcia, jednak staram się być dobrej myśli.
Książkami Pratchetta zaczęłam interesować się kilka miesięcy temu. Póki co, na pierwszym miejscu stawiam sobie "Pomniejsze bóstwa", jednak pewnie ulegnie to zmianie - w końcu wiele przede mną. Można powiedzieć, że jestem jeszcze świeżakiem.